Julemeny

By på herlig julemat ved ditt neste julearrangement! Asker og Bærum Selskapsmat har alle julefavorittene du trenger for en smakfull og hyggelig kveld. Vi leverer julemat til private tilstelninger og store julebord hvert eneste år – og har mange tilbakevennende kunder. Vi er svært opptatt av fornøyde kunder og kan garantere mat av ypperste kvalitet! Våre medisterkaker og julepølser er gluten- og melkefri.

Ta kontakt med oss i dag så vi kan hjelpe deg med å planlegge, eller bestill mat direkte her.

PS: Vi leverer maten på døren, og du betaler selvfølgelig ikke før måltidet er levert.

  • Plassholder

    Juletallerken kald

    Gravet laks med sennepssaus Allergener sennep, fisk

    ½ egg med majones Allergener Egg

    Reker med sitron Allergener Fisk

    Eggerøre Allergener egg

    Roastbiff med potetsalat Allergener Sennep, selleri

    Sylte med sennep Allergener Sennep, selleri

    ½ medisterkake med surkål Allergener

    Ribbe med svisker Allergener

    Smør og 3 skiver loff/kneip Allergener Hvetemel

    kr280,-
  • Plassholder

    Julesnitter 1

    4 stk.

     

    Reker med majones, røkt laks med eggerøre, sylte med sennep og ribbe

    Allergener: Hvete, egg, sennep og skalldyr
    kr189,-
    Allergener: Hvete, egg, sennep og skalldyr
  • Plassholder

    Julesnitter 2

    4 stk.

     

    Reker med majones, gravet laks med sennepssaus, medisterkake og ribbe

    Allergener: Hvete, egg, sennep og skalldyr
    kr195,-
    Allergener: Hvete, egg, sennep og skalldyr
  • Plassholder

    Julesnitter 3

    5 stk.

     

    Reker med majones, kalkunbryst med waldorfsalat, røkt laks med eggerøre, ribbe og sylte med sennep

    Allergener: Hvete, sennep, skalldyr, egg og nøtter
    kr220,-
    Allergener: Hvete, sennep, skalldyr, egg og nøtter
  • Plassholder

    Mini julekoldtbord

    Minimum 12 personer

     

    Varm ribbe, sild, roastbiff med potetsalat, juleskinke, skalldyrkabaret, sylte, smør og brød, varm medisterkake/-pølse, surkål, poteter, røkt laks med eggerøre

    Allergener: Hvete, sennep, egg, nøtter og skalldyr
    kr405,-
    Allergener: Hvete, sennep, egg, nøtter og skalldyr
  • Plassholder

    Stort julekoldtbord med dessert

    Minimum 12 personer

     

    Varm ribbe, medisterkake/-pølse, reker, krepsehaler, røkt laks, lefse med gravet laks, eggerøre, to typer sild, sylte, roastbiff, kalkunbryst, waldorfsalat, fenalår, westfalerskinke, potetsalat, dansk rullepølse, juleskinke, fylte egg, rakørret med rømme, løk, rødkål, surkål, tyttebær, julesaus og poteter

     

    Serveres med brød, baguetter og smør

     

    Dessert: Hjemmelaget karamellpudding med krem/riskrem med rød saus

    Allergener: Hvete, sennep, egg, nøtter og skalldyr
    kr495,-
    Allergener: Hvete, sennep, egg, nøtter og skalldyr
  • Plassholder

    Middagsmeny 1: Liten julemiddag

    Minimum 12 personer

     

    Ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, surkål, poteter, saus og tyttebær

    Allergener: Hvete
    kr345,-
    Allergener: Hvete
  • Plassholder

    Middagsmeny 2: Stor julemiddag med dessert

    Minimum 10 personer

     

    2 stk. ribbe, 2. stk. medisterkaker, medisterpølse, rødkål, surkål, poteter, saus og tyttebær

     

    Dessert: Karamellpudding/riskrem med rød saus.

     

    Allergener: Hvete og melk
    kr415,-
    Allergener: Hvete og melk
  • Plassholder

    Middagsmeny 3: Pinnekjøtt

    Minimum 10 personer

     

    To serveringer med pinnekjøtt, kålrabistappe, poteter og sjy

    Allergener: Fløte
    kr495,-
    Allergener: Fløte
  • Plassholder

    Middagsmeny 4: Pinnekjøtt med dessert

    Minimum 10 personer

     

    To serveringer med pinnekjøtt, kålrabistappe, poteter og sjy

     

    Dessert: Riskrem og rød saus

    Allergener: Fløte
    kr555,-
    Allergener: Fløte
  • Plassholder

    Middagsmeny 5: Rakørret fra Valdres

    Minimum 5 personer

     

    Rakørret, lefse, rødbeter, løk, rømme og poteter

    Allergener: Fisk
    kr455,-
    Allergener: Fisk
  • Plassholder

    Middagsmeny 6: Helstekt kalkunbryst

    Minimum 5 personer

     

    Helstekt kalkunbryst, rosenkål, bacon, gulrøtter, waldorfsalat, soppsaus og fløtegratinerte poteter

    Allergener: Hvete og nøtter
    kr360,-
    Allergener: Hvete og nøtter
  • Plassholder

    Juletapas

    Minimum 12 personer

     

    KALDE RETTER

     

    Fylt sopp med feta
    Allergener: Melk

     

    Pai fylt med soltørkede tomater, ruccola og røkelaks
    Allergener: Egg, hvete, melk

     

    Scampi med ingefær
    Allergener: Skalldyr

     

    Lefse med gravet laks og sennep saus
    Allergener: Hvete, sennep, nøtter

     

    Peppersylte med tørkede frukter
    Allergener: Ingen

     

    Stekt pære med myk ost og serranoskinke
    Allergener: Melk

     

     

    VARME RETTER

     

    Dadler med bacon
    Allergener: Ingen

     

    Ribbe
    Allergener: Ingen

     

    Medisterkake
    Allergener: Ingen

     

    Eplerødkål
    Allergener: Ingen

     

    Surkål
    Allergener: Ingen

     

    Amadinepotet med gressløk
    Allergener: Ingen

     

    Snøfrisk og honning dipp
    Allergener: Melk

     

    Aioli
    Allergener: Egg, melk

     

    Forcaccina
    Allergener: Hvetemel, egg

    kr495,-
  • Plassholder

    Hjemmelaget karamellpudding

    kr110,-
  • Plassholder

    Riskrem med rød saus

    kr85,-