NorgesCatering har kjøpt opp Asker og Bærum Selskapsmat og er nå eier av dette navnet og merkevaren.

Asker og Bærum Selskapsmat startet opp allerede i 1982. Snart 40 års erfaring, med mange ansatte som har vært med siden oppstarten, gjør at vi er et solid og ressurssterkt team.

Våre medarbeidere er pålitelige og dedikerte til jobben – vi elsker det vi driver med. Hver eneste dag jobber vi for å overgå våre kunders forventninger til kvalitet, pris og service. HMS og IK-MAT er svært godt innarbeidet hos alle som jobber i Asker og Bærum Selskapsmat.

Vi er stolte av å produsere all maten i våre store, moderne kjøkkenlokaler. Fordi vi har et stort antall kunder, er vareomløpet høyt. Dette gjør at vi til enhver tid kan levere ferske kvalitetsråvarer og nyprodusert mat til våre fornøyde kunder. Vi kompromisser aldri på kvalitet – og velger alltid gode råvarer foran pris.

Vår ambisjon har aldri vært å bli et stort cateringselskap, men å overgå våre kunders forventninger. Det er jo gjerne i de store øyeblikkene, som bursdager, jubileer, bryllup, konfirmasjon, dåp, begravelse med mer, at man har behov for catering. Vi er vårt ansvar bevisst – og har til enhver tid stålkontroll på våre kunder og deres ønsker. Hver eneste uke er vi stolte av å levere mat og kaker i toppklasse.

Flere av våre kunder har spesielle ønsker, enten hva gjelder sammensetninger, allergener eller andre ting. Vi strekker oss alltid for å etterkomme disse behovene – så godt det lar seg gjøre. Det er som regel uproblematisk å endre på innholdet i alle våre retter. Vær oppmerksom på at rettene enkelte ganger kan variere noe fra bildene på nettsiden vår. Det er likevel aldri snakk om store avvik.

Sortimentet vårt består for det meste av tradisjonell mat. Vi setter ikke fancy navn på matrettene som ingen uansett forstår hva betyr. Vi håper at du på nettsiden vår finner noe som frister. Velkommen som kunde hos oss!