BETALING

Dersom ikke annet er avtalt, tar vi kontant betaling. Våre sjåfører har med betalingsterminal for Bank Axept. Ved fakturering belastes kunden kr. 75,– i ekspedisjonsgebyr.

Ved bestilling på nett under 24 timer før levering: Ta kontakt per telefon for å sikre at mailen er mottatt, dersom du ikke har fått svar fra oss.

Vi gjør oppmerksom på at vi tar pant på noe av vårt utstyr. Dette tilbakebetales når utstyret er levert tilbake (kr. 500,–). Ved lån av fat og diverse, er det kundens ansvar å returnere dette. Utstyr som ikke blir returnert, blir fakturert kunden.

 

UTKJØRING ALLE DAGER

Frakttillegg 0800–1600: Kr. 180,–
Frakttillegg 1600–2400: Kr. 220,–
Frakttillegg fredager etter kl. 1600: Kr. 250,–
Frakttillegg lørdager: Kr. 250,–
Frakttilegg Søndag: Kr. 280,-

Prisene gjelder for Buskerud og stor-Oslo. Ta kontakt for informasjon vedrørende priser for øvrige deler av landet.

 

OVERTIDSMIDDAGER

Vi leverer rykende varm overtidsmat alle ukedager. Bestilling av overtidsmat bør være inne dagen før kl. 16.00 for å være sikret levering. Dagens rett kan bestilles innen 4 timer før levering, dog før kl. 11.00 samme dag.

Ønsker du maten porsjonspakket, ber vi deg spesifisere dette ved bestilling. Ønsker du å selv hente maten selv, er det ikke noe problem – bare gi oss beskjed. Kjøregebyr er kr. 130,–.

 

ANDRE TJENESTER

Kokker og servitører
Trenger du en hjelpende hånd til selskapet? Vi kan levere både profesjonelle kokker og servitører til større og mindre sammenkomster. Vi arrangerer grillfester, sommerfester, julebord, bryllup, konfirmasjoner, middelshavsbuffeer med mer. Kontakt oss gjerne for uforpliktende tilbud.

Lokale til leie
Er hjemmet for lite for å romme alle gjestene? Vi har flere selskapslokaler som passer perfekt til små og store arrangementer. Ved store høytider, som konfirmasjoner, jul og så videre, ber vi deg om å bestille i god tid. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.