Vegetarmeny

Vi tilbyr et fristende utvalg kjøttfrie middager og vegetarmat til alle anledninger. Enten om du er vegetarianer på heltid, eller ønsker kjøttfrie alternativer til bordet, så har vi et stort utvalg smakfulle vegetarmiddager. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe eller ønsker hjelp med planleggingen av din vegetarmeny!

  • Plassholder

    Tre retters vegetarmeny

    Carpaccio av Chioggiaebeter/gulbeter med glaserte nøtter og gorgonzola med focaccia.

    Karri Gresskar med curry, kokosmelk, sopp, vårløk, hvitløk, kikerter og ingefær.

    Lun Dansk eplepai med krem.

    kr315,-
  • Plassholder

    Lasagne med gresk salat og tzatziki

    Allergener: Mel, egg, melk
    kr205,-
    Allergener: Mel, egg, melk
  • Plassholder

    Gratinert cannelloni fylt med spinat, fetaost, gratinert med tomatsaus

    Allergener: Mel, egg, melk
    kr195,-
    Allergener: Mel, egg, melk
  • Plassholder

    Fylt paprika med couscoussalat med bønner, linser og rødløk

    Allergener: Selleri
    kr185,-
    Allergener: Selleri
  • Plassholder

    Veggieboller i tomat og fetasaus

    Allergener: Melk
    kr205,-
    Allergener: Melk
  • Plassholder

    Vegetar kirsch med sopp, squash, rødløk, grønnsalat

    Minimum 5 pers.

    Allergener: Melk, egg
    kr205,-
    Allergener: Melk, egg
  • Plassholder

    Pasta med squash, fløte, hvitløk, rødløk, chili og persille

    Allergener: Mel, egg, fløte
    kr205,-
    Allergener: Mel, egg, fløte
  • Plassholder

    Gratinert tortilla med kikerter, havre, rødbetsalat, salsa og grønn salat med cherry tomat

    Allergener: Mel, selleri, melk
    kr205,-
    Allergener: Mel, selleri, melk