Asker og Bærum Selskapsmat AS

Velsmakende mat til hyggelige priser

Om oss

Nesbruveien 19, 1396 Billingstad, Norge
Asker og Bærum Selskapsmat AS startet opp allerede i 1982, så vi har meget lang erfaring. De fleste av våre ansatte har vært med siden oppstart. De gjør en utrolig bra jobb og er meget pålitelige. Vi bruker mye tid med HMS og matloven, så arbeidsplassen er trygg og arbeidsmiljøet er godt ivaretatt.

Vi produserer all maten selv, og vi har god kontroll med produktene. Vareomløpet er meget høyt, slik at all mat vi leverer er fersk og nyprodusert. Vi prioriterer kvalitet foran pris på våre vareinnkjøp. Under produksjon går maten rett inn på kjølelager og blir raskt nedkjølt, noe som er betryggende for deg som kunde.

Vi har aldri hatt ønske om å bli veldig store, men vi jobber for å ha god kontroll med kundene og deres ønsker, og vi har alltid høy kvalitet på maten vi leverer. Vi er sikre på at vår kvalitet holder mål. Dersom du har spesielle ønsker, klarer vi så godt som alltid å etterkomme disse. Vær oppmerksom på at du kan endre på innholdet i de aller fleste rettene.

Rettene kan enkelte ganger variere noe fra fotoene i brosjyren, litt avhengig av hvem som produserer, men det er aldri snakk om store avvik, for dette er håndarbeid.

Sortimentet vårt består av mye tradisjonell mat, og vi setter ikke fancy navn på maten som ingen allikevel forstår.

Vi håper at du i brosjyren finner noe som passer. Vi på vår side lover å holde en meget høy kvalitet på varene vi leverer.